WIN EEN RALLY MET DE CLIO RALLY5 + 2 VIP TICKETS
⬇️ Lees verder voor meer! ⬇️

Wil jij tijdens de A&D Omloop van Vlaanderen 2024 aantreden als piloot of co-piloot in een heuse Renault Clio Rally 5 van Orfys?? Ga dan nu ten volle je kans!! Iedereen die vanaf woensdag 19/06/2024 tem 18/08/2024 bij Worldkarts of bij Viraco komt racen met de code ‘OVV’ maakt kans om deel te nemen aan de finaledag op zaterdag 24/08/2024. Tijdens deze periode zul je ook op een simulator van Viraco kunnen racen bij zowel Worldkarts Kortrijk als Poperinge. Dus mogelijkheden genoeg om jou naam gedurende deze periode zoveel als mogelijk in ‘de trommel’ te krijgen. Per sessie op simulator of kart verhogen je kansen om de finale te bereiken!! 🏎️

18 uitgekozen deelnemers zullen op zaterdag 24/08/2024 strijden in een heuse Champions Finale voor deze 2 felbegeerde plaatsen in de Renault Clio Rally 5 van Orfys tijdens de A&D Omloop van Vlaanderen op 6 & 7/09/2024 in Roeselare. Voelen jullie ook reeds de spanning stijgen?

De winnaar van deze finale neemt het stuur. De 2de plaats vult het co-zitje voor een ongelooflijk avontuur tijdens deze 2-daagse rally!! Wij zorgen ervoor dat alles voor jullie klaar staat. 🏎️

#dillygraphics

#orfys

#viraco

#Worldkarts_kortrijk

#Worldkarts_poperinge

#widemarketing

#omloopvanvlaanderen